Opiskelu Vaskivuoren lukiossa

Vaskivuoren lukio - Opiskelu

Opiskelu Vaskivuoressa

Opiskelu Vaskivuoressa tarjoaa opiskelijalle monipuolisen kattauksen erilaisia vaihtoehtoja valita opintoja oman mielenkiinnon mukaan. Suuren lukion etuna on laaja opintotarjonta, joten tarjottimella on runsaasti koulukohtaisia valinnaisia opintoja pakollisten ja valtakunnallisten valinnaisten opintojaksojen lisäksi. Vaskivuoressa voi opiskella kymmentä eri kieltä ja matemaattis-luonnontieteellinen tarjotin on laaja, joten kielistä ja luma-aineista kiinnostuneet voivat valita runsaasti näitä opintoja. Musiikin ja tanssi erityistehtävät sekä medialinja tarjoavat paljon mahdollisuuksia myös yleislukionkin opiskelijoille.

Tukea opiskeluun

Vaskivuoren lukiossa opiskelija saa laadukasta ja monipuolista tukea opiskeluun. Ryhmänohjaajat, opinto-ohjaajat, erityisopettajat, aineenopettajat ja opiskeluhuollon palvelut ovat opiskelijoita varten. Tukea saa niin jaksamisessa kuin opiskeluun liittyvissä asioissa.

Meillä on mahdollisuus opiskella neljänä päivänä viikossa sekä matematiikan ja kielten tukipajoissa että tiistaisin Clasu cafessa, jossa on aina paikalla erityisopettaja ja aineenopettajia opiskelijoidenkin toiveiden mukaan. Olemme käynnistäneet myös opiskelijoiden vertaistukipalvelun oppimisen tueksi. Joustavat oppimispolut antavat mahdollisuuden yksilölliseen etenemiseen opettajan kanssa yhdessä suunnitellulla tavalla.

Äidinkielessä, matematiikassa, englannissa ja ruotsissa järjestetään tukikursseja ja kaksi erityisopettajaa ovat opiskelijoidemme tukena niin joillakin oppitunneilla kuin yksilöllisissä tapaamisissakin.

Avainsanat

Vaskivuoren lukioLukiotOpiskelu